سایر وظایف کمک حسابدار:
نوشته شده توسط : مژده

برای کمک حسابدار وظایف دیگری نیز تعیین کرده اند که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  1. ثبت کردن اسناد تکراری و ساده در قسمت های درآمد، هزینه و فروش
  2. داشتن فعالیت در زمینه ثبت حضور و غیاب پرسنل برای محاسبه حقوق، بیمه و …
  3. ماهیانه لیست بیمه را به سازمان تامین اجتماعی تحویل دهد.
  4. پیگری برخی از مسائل مربوط به امور مالیاتی
  5. دارا بودن دانش و تجربه لازم
  6. توانایی کار با کامپیوتر
  7. آشنایی با آفیس و در صورت لزوم نرم افزار حسابداری آنلاین زیرا این نرم افزارها می توانند کمک بسیار زیادی به او کنند.
  8. داشتن تسلط کامل به قوانین مالیاتی کشور
  9. داشتن تسلط کامل به اصول کار و کاریابی و قوانین بیمه
  10. داشتن روابط عمومی بالا
  11. توانایی در ساختن رزومه و مستند سازی

 

 

صلاحیت های یک کمک حسابدار:

یک کمک حسابدار باید ویژگی هایی داشته باشد تا بتواند کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. اگر شخصی بخواهد وارد کار کمک حسابداری شود باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ اگر تمایل دارید بدانید با ما همراه باشید.

 

     استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری، ارسال فکس اینترنتی و… برای افزایش راندمان سازمان ها پیشنهاد می شود.

 

1- تحصیلات

داشتن تحصیلات یکی از صلاحیت هایی است که برای هر شغلی ضروری می باشد زیرا شخص لازم است در مورد کاری که می خواهد انجام دهد دانش و اطلاعات لازم را داشته باشد. پس یک کمک حسابدار یا باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشد و یا دوره حسابداری تحت وب در مراکز معتبر را گذرانیده باشد تا توانایی لازم را در این زمینه کسب کند. برخی به عنوان دستیار کمک می کنند که لازم نیست الزاما لیسانس حسابداری داشته باشند. گاهی ممکن است اشخاصی تحصیلات حسابداری نداشته باشند اما توسط یک حسابدار آموزش دیده و به عنوان کمک حسابدار به او کمک کنند.

 

2- تجربه کافی

کمک حسابدار معمولا در کارها به حسابدار کمک می کند و کارها باید تحت نظر حسابدار باشد. کارفرمایان تمایل دارند کسی را به عنوان حسابدار انتخاب کنند که شناخت نسبی نسبت به این شغل داشته باشد و اگر تجربه کوتاهی نیز در این زمینه داشته باشد به شما کمک بسیار زیادی خواهد نمود زیرا در پیشرفت کار و افزایش سرعت این مساله بسیار تاثیرگذار است. البته نا امید نشوید این مورد بیشتر برای شرکت های بزرگ است و شرکت های کوچک معمولا انتظار تجربه کاری از شما ندارند.

 

3- مهارت

یکی دیگر از معیارهایی که می تواند در انتخاب شغل یک حسابدار اثرگذار بوده و او را سریع تر به شغل دلخواهش برساند داشتن مهارت است. یک کمک حسابدار باید علم ریاضی خوبی داشته و بتواند به حسابدار در محاسبات دقیق کمک کند.

از دیگر مهارت ها می توان به آگاهی در مورد قوانین مالیاتی کشور اشاره نمود. همچنین اگر شخص به گونه ای باشد که بتواند دو یا چند کار را به طور همزمان انجام دهد می تواند به عنوان کمک حسابدار موفق شود. همچنین داشتن مهارت تشخیص این که چه کاری مهم تر است و زودتر باید انجام گیرد می تواند به کمک حسابدار کمک کند.

کمک حسابدار باید بتواند برخی کارها را به طور مستقل انجام دهد و همیشه وابسته به حسابدار نباشد. برای موفقیت در این شغل داشتن مهارت حل مساله بسیار ضروری می باشد. همچنین لازم است این شخص مهارت ارتباطی داشته باشد. کمک حسابدار لازم است به شغلش علاقه داشته و آن را با اشتیاق انجام دهد.

همچنین باید قابل اعتماد باشد و حسابدار و کارفرما به او اعتماد داشته باشند. اگر به عنوان یک کمک حسابدار دانش نرم افزاری کافی داشته باشید این مساله در ایجاد اشتغال برای شما بسیار موثر واقع خواهد شد و می تواند شما را به عنوان یک کمک حسابدار امروزی وارد شرکت های بزرگ تر کند.

 

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%88%d8%b8%d8%a7%db%8c%d9%81-%da%a9%d9%85%da%a9-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%af%d8%a7%d8%b1/





:: برچسب‌ها: حسابداری امور مالی ,
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 اسفند 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: